Most viewed

Där kan du hitta en massa produkter från alla olika butiker för kraftigt nedsatta priser. Det är inte konstigt att man tröttnar på det ibland. Spartips för VidaXL, nyhetsbrevet, genom att registrera dig för VidaXL..
Read more
Spara, nordic Choice Hotels erbjuder dig som medlem 20 rabatt på boende via LO Mervärde. Bestilling av rom skjer nederst på denne siden. Du kan lese mer om de forskjellige hotellene når du sker..
Read more

Rabatt parkering cph


rabatt parkering cph

här 634 DKK. Priserna är som nämnt billigare än flygplatsens dyraste platser, men kan inte konkurrera med ParkZone eller Kystvejen. Nackdelen här är att komma till/från flygplatsen. Vill avis coupon europe du gå från denna parkeringsplats till flygplatsen tar det cirka 15 minuter. Parkeringsservice, en annan möjlighet för att parkera i Köpenhamns flygplats är att använda sig av det externa företag ParkX, som har så kallad parkeringsservice. Här kostar 2 veckors parkering 775 DKK och bussen till/från flygplatsen är gratis och kör dygnet runt. Att aldrig vänta med att boka om man hittar ett OK pris är nr2.

Parkering på Kastrup Flygplats - resundsbronrabatt parkering cph

Sumo är en mobilbank-app utformad för att göra dina resor extra bekväma genom att erbjuda valuta till semestern utan krångel. Då får du mer pengar över till din semester, och tar dig snabbare till och från flygplatsen. Boka din parkeringsplats. Detta alternativ kostar 220 DKK per dygn under den första parkeringsveckan. Läs mer, parkering, tar du bilen till flygplatsen? Hoppa till huvudinnehåll, färjor, broar, flygplatser, norge. Övernatta på Clarion Hotel Copenhagen Airport och få 12 rabatt. Smidig och enkel betalning med BroBizz samtidigt som du får överblick över din förbrukning på ett ställe. Med ett familjeabonnemang har du möjlighet att skapa upp till fyra profiler. Väljer du CPH Budget kan du åka med våra gratis terminalbussar dygnet runt, och det tar bara 57 minuter horsemeup rabattkod 2018 till terminal 2 och.

Rabatt parkering cph
rabatt parkering cph

Knuthenborg safaripark rabatt
Whiteaway rabattkod spara 634


Sitemap