stockholms bästa thai globen thai

Globen Thai restaurang ligger i Stockholm. Det thailändsk restaurangs målsättning är att föra asiatiska mat och traditional till Sverige. Framförallt tillagar och. Här är Stockholms bästa krogar Den lilla oansenliga thaikrogen Thongwiset var inte bara thailändarnas egen favoritställe. Den hårt. Hitta bra bufférestauranger i Stockholm och få upp till 50% rabatt! Boka gratis på TheFork med omedelbar bekräftelse på din bokning.

Videos

Rytmus Stockholm Det är sushi, thairätter, kinesisk dim sum och andra varma och kalla asiatiska specialiteter. Dessutom Stockholms bästa DJ:s finns på plats och spelar musik. Hitta bra bufférestauranger i Stockholm och få upp till 50% rabatt! Boka gratis på TheFork med omedelbar bekräftelse på din bokning. Här är Stockholms bästa krogar Den lilla oansenliga thaikrogen Thongwiset var inte bara thailändarnas egen favoritställe. Den hårt.

Stockholms bästa thai globen thai -

Det som började som en tendens förra året blev i år något självklart — på varenda nyöppnad lagom hippt ställe stod nämligen grönsaken i fokus. Trots många år på nacken ligger restaurangen i framkant och tog till exempel hem titeln Europas bästa thairestaurang under Asian Curry Awards i London

Stockholms bästa thai globen thai

0 thoughts on “Stockholms bästa thai globen thai

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *